kotsi podiou aitia kai antimetopisi Ένα κότσι είναι στην πραγματικότητα μια οστεώδης προβολή από την επανευθυγράμμιση της άρθρωσης με το χαμηλότερο τεράστιο πόδι.

 Τα κοτσι ποδιου συνήθως τροποποιούν το εσωτερικό ft. στο κάτω μέρος του μεγάλου δάχτυλου του ποδιού, αλλά επιπλέον μπορεί να επηρεάσει την απόσταση από τα πόδια στο κάτω μέρος του πολύ μικρού δάχτυλου του ποδιού, που ονομάζεται κουτάβι ή κουτάβι.

 Τα κότσι ποδιου έχουν αντίκτυπο και στα άτομα, αλλά τείνουν να είναι πιο συνηθισμένα στις γυναίκες.

 Κότσι ποδιου μπορεί να προκαλέσουν ή να μην προκαλέσουν σημάδια.

 Κότσι μπορεί να είναι μια σύγχρονη παραμόρφωση.

 Η διαχείριση των κυττάρων μπορεί να περιλαμβάνει χαλάρωση, επικάλυψη, τροποποίηση μπότες, πόδια. διευκολύνει (ορθωτικά), φάρμακα, ενέσεις στεροειδών ή χειρουργική επέμβαση.

Το κοινό ζευγάρι είναι στην πραγματικότητα μια τοπική περιοχή ανάπτυξης ή προβολής του εσωτερικού τμήματος των αρθρώσεων στο κάτω κύριο δάκτυλο. Η ανάπτυξη συμβολίζει πραγματικά μια κακή ευθυγράμμιση της μεγάλης άρθρωσης των δακτύλων (μετωματοειδής φαλαγγώδης άρθρωση) και, σε ορισμένες περιπτώσεις, την ανάπτυξη επιπλέον οστικών θραυσμάτων. Η αποπροσανατολισμός προκαλεί το κύριο δάκτυλο να δείχνει προς τα έξω και να γυρίζει (αποκαλούμενο ιατρικά deformity hallux abducto valgus) προς τα μικρότερα πόδια. Αυτή η παραμόρφωση είναι σύγχρονη και μπορεί να αυξηθεί με το χρόνο, παρόλο που τα σημάδια και τα συμπτώματα μπορεί να μην παρέχονται. Οι αυξημένες αρθρώσεις στον πυθμένα του μεγάλου ποδιού (η πρώτη μεταταρσιοφαλαγγική άρθρωση ή η άρθρωση MTP) μπορεί να φλεγμονώσουν με ερυθρότητα, ευαισθησία και πόνο. Ένας συμπαγής σάκος με υγρό φορτίο (bursa) δίπλα στην άρθρωση θα μπορούσε επίσης να έρθει να μολυνθεί (θυλακίτιδα), προκαλώντας τελικά επιπλέον πρήξιμο, ερυθρότητα και πόνο. Ένας σοβαρότερος πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να συμβεί καθώς η τοπική ρευματοειδής αρθρίτιδα συσσωρεύεται στα μελλοντικά επίπεδα της παραμόρφωσης.

Ένα λιγότερο κοινό αγγείο βρίσκεται στις αρθρώσεις στο κάτω 5ο (pinky) toe. Αυτό το κουτάβι αναφέρεται συχνά ως το κουτάβι ή το κουτάβι του ραπτού. Η κακή ευθυγράμμιση των 5ων συνδέσμων ΜΤΡ οδηγεί στο να βρεθεί προς τα εμπρός και να δημιουργήσει μια ανάπτυξη των αρθρώσεων.

Ελέγξτε τις ρουτίνες προπόνησης που μπορούν να φροντίσουν και να σταματήσουν τα κοτσάνια.

Θεραπεία Κότσι & Workouts

Κότσι ποδιου είναι σίγουρα πιο συνηθισμένα στις γυναίκες, καθώς μπορεί να τεκμηριώσετε και να αναπτυχθούν από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών που είναι πάρα πολύ μικρές, πολλά χρόνια μη φυσιολογικής κίνησης (όπως χορευτές στη θέση), κακές πτυχές ποδιών, παραμορφώσεις οστικών ιστών, ft, και αρθρίτιδα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει κανονικά μπότες με ευρύχωρο πακέτο toe (θα μπορείτε να κουνάτε τα δάκτυλα των ποδιών σας, το κουτί των δακτύλων πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να στηρίξει την οστεώδη προβολή), να γεμίζει, να στηρίζει τα αντισυμβαλλόμενα, να ορθώνει και να ταιριάζει με έναν φυσιοθεραπευτή ή ιατρικό επαγγελματία. Η χειρουργική θεραπεία είναι μια επιλογή όταν η συντηρητική θεραπεία αποκολλάται και έχετε μακροχρόνια πόνο.

Μάθετε τις ασκήσεις που θα φροντίσετε για τις οποίες θα βοηθήσετε να αποφύγετε τα κοτσάνια »

Ποιες είναι οι αιτίες των κυδωνιών;

Ενώ η ακριβής σκανδάλη απλώς δεν αναγνωρίζεται, μπορεί να θεωρηθεί ότι τα πηχάκια προκαλούνται από έναν αριθμό μεταβλητών που περιλαμβάνουν αφύσικη λειτουργία ποδιού και τεχνικούς, όπως υπερβολική πρόσκρουση, ακανόνιστη δομή του σώματος στις πρώτες αρθρώσεις ΜΤΡ και γενετικές πτυχές. Η υπερβολική συχνότητα είναι ένας κοινός λόγος για το μπούστο σε πιο νεαρούς άνδρες και γυναίκες. Η αφύσικη βιομηχανική μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια της μεταφαρμικής φαλαγγικής άρθρωσης και της ανισορροπίας των μυϊκών ιστών, προκαλώντας την παραμόρφωση. Η ασυνήθιστη ανατομία με τις πρώτες αρθρώσεις MTP μπορεί να προδιαθέσει ένα άτομο για να δημιουργήσει μια παραμόρφωση του κυάθου. Μια αναφορά βρίσκει μια τεράστια γενετική κληρονομικότητα της παραμόρφωσης των κυνηγών ανάμεσα στους καυκάσιους της δυτικής καταγωγής.

Αν και τα εργαλεία πάνινα παπούτσια δεν παράγουν κατ ‘ευθείαν ένα μπούστο, θα μπορούσε να δημιουργήσει σίγουρα την κατάσταση agonizing και φλεγμονή. Άλλοι λιγότερο συνηθισμένοι λόγοι για τις παραμορφώσεις των κυττάρων είναι οι τραυματισμοί (διαστρέμματα, κατάγματα και νευρολογικά ατυχήματα), νευρομυϊκές διαταραχές (ασθένεια πολιομυελίτιδας ή ασθένειας Charcot-Marie-Tooth) και ασυνέπειες διάρκειας των άκρων (1 κατώτερο πόδι μειωμένη σε σύγκριση με την άλλη) που το μακρύτερο κάτω πόδι μεγαλώνει το κουτάλι. Όσο περισσότερο χρονικό άκρο θα αυξήσει συνήθως τον κίνδυνο να υπερπηδηθούν τα πόδια.

Διαφορετικές αρθριτικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν την παραμόρφωση του μαστού. Τα συμπτώματα ουρικής αρθρίτιδας, ένα πρόβλημα αγωνιώδους αρθρώσεως, απαιτούν εξαιρετικά γενικά τις αρχικά ΜΤΡ αρθρώσεις, οι οποίες μπορεί να προχωρήσουν σε αρθριτική παραμόρφωση του μαστού. Η αρθρίτιδα συχνά προκαλεί σοβαρά χείλη για να δημιουργηθεί μαζί με άλλες παραμορφώσεις των ποδιών.

Ποιος χτίζει κότσι ποδιου;

Κότσι ποδιου επηρεάζουν πιο συχνά τις κυρίες. Μερικές μελέτες αναφέρουν ότι τα σημάδια ή τα συμπτώματα του μαστού εμφανίζονται σχεδόν δέκα φορές συχνότερα στις γυναίκες. Αυτό έχει προταθεί ότι τα σφιχτά κατάλληλα υποδήματα, ειδικά τα παπούτσια με υψηλότερο οπίσθιο πόδι και φίλτρα, ενδέχεται να αυξήσουν τον κίνδυνο δημιουργίας ζαχαροκάλαμου. Περιορισμένα παπούτσια και μπότες είναι πραγματικά ένα ζήτημα στην κατακρήμνιση της ταλαιπωρίας και πρήξιμο των κότσιs. Τα ζητήματα των κυτοειδών θεωρούνται ότι είναι πιο διαδεδομένα σε εκείνους που φορούν σφραγισμένα υποδήματα από ό, τι χωρίς τα άτομα παπούτσια.

Άλλοι κίνδυνοι για τη δημιουργία κότσιs περιλαμβάνουν μη φυσιολογική δημιουργία των οστών σας στο ft. κατά τη γέννηση (συγγενείς) και αρθριτικές καταστάσεις συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας. Περιστασιακά, οι επαναλαμβανόμενες καταπονήσεις στα πόδια μπορούν να προκαλέσουν σχηματισμό μανιταριών. Τα κότσι ποδιου είναι κοινά στους χορευτές μπαλέτου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: